dilluns, 9 de maig del 2011

mmm, quina amanida més bona!



Com ja sabeu els alumnes del primer cicle hem anat treballant l'hort. Per una banda vàrem sembrar plantes aromàtiques i per altra verdures. Com moltes ja han crescut hem volgut tastar-ne algunes i hem decidit fer una amanida amb lletuga i cebes.
Primer de tot hem anat a l'hort per veure com han crescut de molt les lletugues, les cebes, les bledes, les faves, les colfloris...


Després hem tastat les faves ...                            

i hem collit les cebes i la lletuga que quedava.


Quan ja ho hem tengut tot llest hem anat al menjador i hem rentat les verdures i també les mans.
Després hem començat a fer l'amanida i n'Àngela de 1r C ens ha ajudat. Perquè fos més bona hem duït de casa altres ingredients com tonyina, ou bollit, un pebre, tomàtigues, blat d'indi, un poc de formatge, crostons i olives.
Entre tots hem fet una amanida boníssima, per llepar-se els dits!!!





dijous, 5 de maig del 2011

TENIM CUCS DE SEDA

A classe tenim una novetat: cucs de seda.
N'Alba ha duït cucs de seda per repartir-ne als nins i nines que en volguessin tenir-ne a casa. Per això havien de dur una capsa de sabates.
Primer de tot hem hagut de comptar aproximadament els cucs que podíem repartir per cadascú i després n'Alba els ha repartit.




En Pere Antoni també ha duït els seus cucs i n'ha donat alguns.  



Ara dins l'aula també en tenim i cada dia un encarregat voluntari durà fulles de morera fresca per menjar. El primer és n'Óscar, que diu que en té a prop de casa seva.